Företagsstädning

Vi städar industrier, butiker, byggen och kontor med löpande avtal. Företagsstädningen skräddarsys och vi har lång erfarenhet av såväl kontor och offentliga miljöer som de speciella krav som ställs i industrimiljö och livsmedelsbutiker. Oavsett om det är industristädning, butikstädning eller kontorsstädning du behöver, begär en offert!

Industristädning

Vi tecknar löpande avtal med industrier. Städningen skräddarsys för era behov med säkerställd bemanning så att städningen sker även under semestrar och helger. Som helhetsleverantör hanterar vi allt från fabriksgolvet till kontor.

Alltime har sedan 2017 ansvarat för städningen i Bolidens Kevitsa-gruva. I denna utmanande miljö ställs höga krav på att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö. Alltime har i samarbetet implementerat uppdragsgivarens arbetsskyddsrutiner i sin egen verksamhet. Detta har resulterat i ökad säkerhet och effektivitet.

Butikstädning och företagstädning

Butikstädning

Vi städar allt från retail till livsmedelsbutiker, och vi har lång erfarenhet av de krav på hygien som ställs där livsmedel hanteras. Vi städar butiker 365 dagar om året och är tillgängliga dygnet runt för akuta situationer som spill, avloppsstopp och översvämningar. Med skräddarsydda städlösningar ser vi till att butiken alltid ger ett gott intryck på kunderna, från entrén till provrum. Vi använder moderna städmaskiner från välrenommerade leverantörer.

Kontorsstädning

Ni väljer hur ofta ni vill ha städat och vad som ska ingå. Vi skräddarsyr efter era behov, fyller kaffemaskiner och diskmaskiner, och tar hand om blommor och växter så att ni alltid kommer till ett fint och välstädat kontor på morgonen.

Begär offert för företagsstädning

"*" anger obligatoriskt fält

Hidden
Hidden
Namn*
Max. filstorlek: 1 GB.
Ingen bilaga / filnamn bifogat
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.