Städtjänster

Våra städtjänster till företag, organisationer och privatpersoner täcker allt från fönsterputs, trappstädning, byggstädning och flyttstädning till skräddarsydda helhetslösningar för just dig. Dessutom utför vi golvvård, mattvätt och möbeltvätt. Vi gör det enkelt för dig att få en hälsosam och välstädad omgivning.

Städtjänster

Skräddarsydda helhetslösningar

För bostadsrätter, kommuner och företag ger vi ofta skräddarsydda helhetslösningar. Då väljer ni vad ni behöver av trappstädning, fönsterputs, städning av tvättstuga, källare, cykelrum med mera så sköter vi allt enligt avtal. Och ni kan tänka på annat.

Byggstädning

Vi har nära 50 års erfarenhet av byggstädning, både för privatpersoner och de största byggföretagen där det krävs stor kapacitet. Vi städar till exempel nybyggda fastigheter och gör dem skinande rena till inflyttningen. Vi har stor vana vid de förutsättningar och säkerhetskrav som ställs vid ett bygge vad gäller utbildning, personlig skyddsutrustning och fallskydd enligt fastställda normer. Alla städare har identifiering med ID06.

Städtjänster för företag

Flyttstädning

Det ska vara enkelt för dig som flyttar, privat eller som företag. Lämna nycklarna till oss så sköter vi städningen. I våra flyttstädningar ingår verkligen allt. Vi gör rent fönster, brunnar, golv, lister, spis, kakel och så vidare. Vill du lämna bohag för bortforsling gör vi även det. Du får allt från en leverantör. Vi har dessutom städgaranti på våra flyttstädningar, eventuella brister åtgärdas skyndsamt och kostnadsfritt. För privatpersoner sköter vi såklart RUT-avdraget. Med vår flyttstädning kan känna dig trygg i att det är rent och fint för den som kommer efter dig.

Fönsterputs

Vi putsar fönster åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, organisationer och företag. Fönsterputs är en tjänst där du får mycket för pengarna. Med vår professionalitet går det både snabbt och effektivt. Vi har även vana att arbeta på högre höjder och ordnar stegar och skyliftar om det behövs. För privatpersoner sköter vi allt kring RUT-avdraget.

Mattvätt med oscillerande maskin

Mattvätt och möbeltvätt

Rena och fräscha mattor är viktigt för en god arbetsmiljö och förlänger dessutom livslängden på mattan. Vi kommer till dig och tvättar såväl heltäckningsmattor som löst liggande mattor och möbler. Vi erbjuder hyrmatteavtal för bostadsrättsföreningar och kontor. Då har ni alltid fräscha mattor. Allt mer populär är mattvätt med mikrofiber och oscillerande maskin vilket innebär att mattorna är i princip torra att gå på så fort vi lämnat byggnaden. Vi tvättar även åt privatpersoner.

Trappstädning

Vi har lång erfarenhet av trappstädning åt till exempel bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Genom att vi städar med mikrofibermoppar kan vi använda extremt lite kemikalier. Låg personalomsättning innebär att ni får samma städare under lång tid och de hinner lära sig er fastighet. Vi kan även göra behandlingar av stengolv som förlänger livslängden, lyfter finishen och ökar glansen.

Siivousalvelut liikekiinteistöihin ja julkisiin tiloihin voi ostaa myös osana kiinteistöpalveluja

Golvvård

Ett vackert välskött golv förhöjer intrycket av hela fastigheten. Vi erbjuder ett brett urval inom golvvård för alla slags golv. Plast och linoleum är lika självklart som sten eller trä. Vax eller polish höjer glansen, gör att smutsen inte fäster lika lätt och golvet blir mer lättstädat. Vi kan ge nytt liv även åt de mest slitna golven så att de håller många år till. Genom vårt twister-system ger vi ny lyster åt stengolv utan att behöva slipa, för en bråkdel av kostnaden. Tjänsterna erbjuds till såväl företag och organisationer som privatpersoner.

Begär offert för städtjänster

"*" anger obligatoriskt fält

Hidden
Hidden
Namn*
Max. filstorlek: 1 GB.
Ingen bilaga / filnamn bifogat
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.